Kerstvakantieleeskaart 2018

Voor het derde achtereenvolgende jaar brengen Kinderboekwinkel In de Wolken en juf Sanne de kerstvakantieleeskaart uit! De kaart is bedoeld om het lezen ook tijdens de vakantie te stimuleren. Wanneer er 15 minuten gelezen is, mag een kind een ster inkleuren. Er zitten natuurlijk weer hele leuke opdrachten tussen, zoals ‘onder de kerstboom’ of ‘met een kerstkransje’. Deel de kaart gerust uit in jouw groep of deel de link met ouders. En extra leuk als je foto’s met ons deelt via bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Je kunt de kaart inleveren bij Kinderboekwinkel In de Wolken om kans te maken op een leuke prijs. Woon je niet in de buurt van deze winkel? Ook Kinderboekwinkel Kiekeboek te Haarlem doet mee aan de actie. Je kunt in de winkel een kaart ophalen. Als de kaart vol is, kun je deze inleveren om kans te maken op een kadobon t.w.v. 15 euro te besteden in de winkel.

Klik op de kaart om deze te downloaden.

Deel dit bericht: