Tellen met de krijtjes – Drew Daywalt & Oliver Jeffers

Kartonboek Tellen met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de bestseller De krijtjes staken!, dat bekroond werd met een Zilveren Griffel. Kleurrijk vertaald door Koos Meinderts en ideaal voor peuterhandjes. Teun is zijn krijtjes kwijt! Kun jij hem helpen zoeken? Door mee te tellen ontdekken peuters of Teun alle krijtjes terugvindt.

Deel dit bericht:
Tellen met de krijtjes Book Cover Tellen met de krijtjes

de Fontein

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Kartonboek Tellen met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de bestseller De krijtjes staken!, dat bekroond werd met een Zilveren Griffel. Kleurrijk vertaald door Koos Meinderts en ideaal voor peuterhandjes. Teun is zijn krijtjes kwijt! Kun jij hem helpen zoeken? Door mee te tellen ontdekken peuters of Teun alle krijtjes terugvindt.

Juf Sanne zegt:

De allerkleinsten kunnen nu ook genieten van ‘De krijtjes’. Dit kartonnen telboekje is vooral leuk wanneer je de prentenboeken kent. Maak het doosje van Teun weer compleet en zoek alle krijtjes in het boekje bij elkaar. Er is ook een versie met kleuren die logischerwijs Kleuren met de krijtjes heet.

Deel dit bericht: