De Kaasmaker – Liesbet Slegers

De kaasmaker weet alles over kaas. Elke dag is hij in de weer om de lekkerste blokjes en sneetjes te maken. Wist je dat kaas van melk wordt gemaakt? En ken jij het verschil tussen jonge kaas en oude kaas? In dit boek legt de kaasmaker het allemaal uit! Een heerlijk informatief boek op kleutermaat over de kaasmaker en het lekkers waar hij voor zorgt.

Kaasmaker, de Boek omslag Kaasmaker, de
Liesbet Slegers
Clavis

Het verhaal:

De kaasmaker weet alles over kaas. Elke dag is hij in de weer om de lekkerste blokjes en sneetjes te maken. Wist je dat kaas van melk wordt gemaakt? En ken jij het verschil tussen jonge kaas en oude kaas? In dit boek legt de kaasmaker het allemaal uit! Een heerlijk informatief boek op kleutermaat over de kaasmaker en het lekkers waar hij voor zorgt.

Juf Sanne zegt:

Bij Kleuteruniversiteit zijn we bijzonder fan van deze informatieve beroepenserie van Liesbet Slegers. De boer, de bakker, de verpleegster, de autocoureur, de piloot, de imker, de brandweerman en nog veel meer titels zijn al eerder verschenen en daar kunnen we dus nu De Kaasmaker aan toevoegen. Liesbet Slegers wint altijd veel informatie in van experts binnen het beroep. Ook deze keer is er expertise ingewonnen bij de mensen van Beemster kaas. Die samenwerking is goed terug te zien in het boek. Prima en begrijpelijke tekst en mooie platen. Goed te gebruiken tijdens thema Nederland en eten.