Bouw zoekboek – Stephan Lomp

Een extra groot zoekboek over een bouwwerf met zoekopdrachten voor uren kijk- en zoekplezier. De kleurrijke prenten zitten boordevol grapjes en verrassingen. Een feest voor kinderen die van voertuigen en machines houden.
Zet je veiligheidshelm op en trek je laarzen aan … In Broemburg wordt er gebouwd! De graafmachine, de pletwals en de bulldozer rukken aan. De betonmixer en de enorme mobiele kraan zijn er al. De bouwwerken duren vier seizoenen. Tot iedereen een nieuwe thuis heeft.

Deel dit bericht:
Bouw zoekboek Book Cover Bouw zoekboek

de Eenhoorn

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Een extra groot zoekboek over een bouwwerf met zoekopdrachten voor uren kijk- en zoekplezier. De kleurrijke prenten zitten boordevol grapjes en verrassingen. Een feest voor kinderen die van voertuigen en machines houden.
Zet je veiligheidshelm op en trek je laarzen aan … In Broemburg wordt er gebouwd! De graafmachine, de pletwals en de bulldozer rukken aan. De betonmixer en de enorme mobiele kraan zijn er al. De bouwwerken duren vier seizoenen. Tot iedereen een nieuwe thuis heeft.

Juf Sanne zegt:

Zoekboeken blijven het goed doen, en toegegeven, zelfs ik vind het nog leuk! Dit kartonnen Bouw Zoekboek bevat 6 spreads waarvan 5 met zoekplaten. Op de eerste pagina worden er zoektips gegeven. De tekenstijl is prettig, vriendelijk met vrolijke kleuren en hier en daar humoristisch. Zoekboeken zijn niet alleen stimulerend zijn voor het visueel geheugen maar ook bevorderend voor de taalontwikkeling. Het gebrek aan tekst zorgt ervoor dat er zelf een verhaal gezocht en bedacht kan worden. Zeker een reden waarom ik fan ben van dit genre boeken. Het Bouw Zoekboek zal ongetwijfeld keer op keer gepakt worden wanneer het in een klas aanwezig is.

Deel dit bericht: