Zullen we spelen, Bout – Nicole de Cock

Een prentenboek waar vriendschap en samen plezier hebben centraal staan. In ‘Zullen we spelen Bout?’ willen Bout (de ezel) en Moertje (de muis) graag opa en oma spelen. Ze vragen zich af hoe dat eigenlijk gaat … Samen bedenken ze allerlei dingen die opa’s en oma’s doen: koekjes bakken, wandelen in de natuur, foto’s bekijken, schilderen, borduren, een dutje doen en een uitstapje maken. Activiteiten die ook Bout en Moertje heel graag doen. Ze ontdekken dat het niet uitmaakt of je oud bent of jong.

Deel dit bericht:
Zullen we spelen, Bout Book Cover Zullen we spelen, Bout

van Goor

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Een prentenboek waar vriendschap en samen plezier hebben centraal staan. In ‘Zullen we spelen Bout?’ willen Bout (de ezel) en Moertje (de muis) graag opa en oma spelen. Ze vragen zich af hoe dat eigenlijk gaat … Samen bedenken ze allerlei dingen die opa’s en oma’s doen: koekjes bakken, wandelen in de natuur, foto’s bekijken, schilderen, borduren, een dutje doen en een uitstapje maken. Activiteiten die ook Bout en Moertje heel graag doen. Ze ontdekken dat het niet uitmaakt of je oud bent of jong.

Alle activiteiten komen één voor één voorbij met prachtige afbeeldingen die voor een warme, gezellige sfeer zorgen. In de tekst van Nicole de Cock komen herhalingen voor en dat wekt het enthousiasme op van jonge kinderen, die nou eenmaal dol zijn op herhaling. Tijdens het voorlezen zullen ze de zinnen voor jou gaan afmaken! Een grote betrokkenheid gegarandeerd!

Deel dit bericht: