Vos en Haas / O ma! O Pa ! – Sylvia Vanden Heede

In de reeks lezen met Vos en Haas is een nieuw deel verschenen ‘Vos en Haas – O ma! O pa’, voor kinderen die het lezen al onder de knie hebben. Uil is zijn spulletjes aan het afstoffen in zijn woonkamer en geeft deze een nieuw plekje. Aan zijn muur hangen drie lijstjes met foto’s van Uil. Ook deze foto’s moeten weg. Uil pakt zijn blikken doos met oude foto’s uit de kast. Dan klinkt er plots een luid geluid. Haas en Vos rennen naar uil toe.

Deel dit bericht:
Vos en Haas / O ma! O Pa ! Book Cover Vos en Haas / O ma! O Pa !

Lannoo

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

In de reeks lezen met Vos en Haas is een nieuw deel verschenen ‘Vos en Haas – O ma! O pa’, voor kinderen die het lezen al onder de knie hebben. Uil is zijn spulletjes aan het afstoffen in zijn woonkamer en geeft deze een nieuw plekje. Aan zijn muur hangen drie lijstjes met foto’s van Uil. Ook deze foto’s moeten weg. Uil pakt zijn blikken doos met oude foto’s uit de kast. Dan klinkt er plots een luid geluid. Haas en Vos rennen naar uil toe.

Met dit verhaal legt Sylvia Vanden Heede met Vos en Haas op een begrijpelijke manier uit hoe het zit met opa’s en oma’s. Uil is uiteindelijk verbaasd … want hij is ook opa, al wist hij het niet eens! Om alles inzichtelijk te maken, plakken ze een mooie stamboom op de muur voor Uil. Dit is  een mooie aanleiding om met kinderen naar hun eigen stamboom te kijken. Tussen de tekst staan kleine kleurrijke tekeningen, waar de emotie van de dieren goed op te zien is. ‘Vos en Haas – O ma!
O pa’ is een leuk boek voor kinderen om te ontdekken hoe familie in elkaar zit.

Deel dit bericht: