De nacht – Hector Dexet

Wow, een uitklapboek dat licht geeft in het donker. Dat vinden kinderen helemaal geweldig. Neem ze mee de nacht in en bekijk wat de nachtdieren doen. Dit boek kun je op twee manieren gebruiken. Aan de ene kant lees je een kort verhaal over de nacht, aan de andere kant vind je een beeldwoordenboek over nachtdieren. In de nacht is het stil, de kinderen zullen dan ook ademloos naar het verhaal luisteren en de illustraties bekijken.

Deel dit bericht:
Nacht, de Book Cover Nacht, de

De Eenhoorn

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Wow, een uitklapboek dat licht geeft in het donker. Dat vinden kinderen helemaal geweldig. Neem ze mee de nacht in en bekijk wat de nachtdieren doen. Dit boek kun je op twee manieren gebruiken. Aan de ene kant lees je een kort verhaal over de nacht, aan de andere kant vind je een beeldwoordenboek over nachtdieren. In de nacht is het stil, de kinderen zullen dan ook ademloos naar het verhaal luisteren en de illustraties bekijken. Spannend wordt het als daarna het licht uitgaat en de illustraties licht geven. Verwonderd met grote ogen kijken ze de duistere wereld in. De plaatjes aan de andere kant zijn duidelijk en heel goed te gebruiken om de woordenschat uit te breiden. Extra leuk wordt het wanneer je het kind een zoekopdracht geeft. ‘De nacht’ is een boek waar je lekker doorheen wandelt voordat je gaat slapen om het daarna uitgeklapt in je kamer te laten staan. Dit boek maakt zeker indruk.

Deel dit bericht: