Willewete spelen in de wereld – Reina Ollivier

Wil je alles weten over spelletjes waar je bijna niets bij nodig hebt? Spelletjes die kinderen overal ter wereld spelen? Spelen kinderen in Afrika anders dan kinderen hier bij ons? Waarom wordt er tegenwoordig bijna niet meer op straat gespeeld? Leer je ook iets als je speelt? En wat is het allerbelangrijkste aan spelen? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuke strip, een liedje en een versje, een knutselbladzijde, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over vrije tijd, meer bepaald spelen.

Willewete spelen in de wereld Boek omslag Willewete spelen in de wereld
Reina Ollivier
Clavis

Het verhaal:

Wil je alles weten over spelletjes waar je bijna niets bij nodig hebt? Spelletjes die kinderen overal ter wereld spelen? Spelen kinderen in Afrika anders dan kinderen hier bij ons? Waarom wordt er tegenwoordig bijna niet meer op straat gespeeld? Leer je ook iets als je speelt? En wat is het allerbelangrijkste aan spelen? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuke strip, een liedje en een versje, een knutselbladzijde, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over vrije tijd, meer bepaald spelen.

Team juf Sanne zegt:

Nog zo’n mooi deel van de Willewete serie. Spelen in de wereld, hoe ziet dat er uit? Welke spellen spelen ze in Europa, Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Er worden in dit boek spellen en belangrijke regels uitgelegd.  Een heel speels, vrolijk en kleurrijk boek met natuurlijk veel wist-je-datjes, een spel om zelf te maken, een verrassing en een quiz.