De grote gevaarlijke Grompel – Claire Freedman

‘In een griezelig huis op een heuvel,’ zegt Muis, ‘woont een Grompel. Ik zie in mijn boek staan dat niemand er ooit een gezien heeft. Nog nooit. Zelfs niet ’s nachts. Zullen wij eens op zoek gaan?’ Muis, Hond en Poes gaan midden in de nacht op zoek naar een Grompel. Maar vinden ze er een? En is hij echt zo groot en gevaarlijk?

Deel dit bericht:
Grote gevaarlijke Grompel, de Book Cover Grote gevaarlijke Grompel, de

Querido

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

‘In een griezelig huis op een heuvel,’ zegt Muis, ‘woont een Grompel. Ik zie in mijn boek staan dat niemand er ooit een gezien heeft. Nog nooit. Zelfs niet ’s nachts. Zullen wij eens op zoek gaan?’ Muis, Hond en Poes gaan midden in de nacht op zoek naar een Grompel. Maar vinden ze er een? En is hij echt zo groot en gevaarlijk?

Team juf Sanne zegt:

Goed voorbereid gaan de vrienden op pad, ze gaan op zoek naar de grote Grompel. Het is een spannende tocht door een donker bos, langs een piepend hek, door een krakende voordeur … de kinderen horen de geluiden allemaal tijdens het voorlezen. Heerlijk spannend, maar niet tè, geweldig voor alle kinderen. De ogen van de dieren laten zien dat ze het spannend vinden, de tekst op rijm vertelt het verhaal op een geweldige manier. Heel knap hoe Bette Westera dit gedaan heeft.  Of ze de Grompel vinden en of hij echt zo eng is? Lees het zelf, dit boek is echt een aanrader!

Deel dit bericht: