Vrolijke verhalen over de drie jongetjes – Marianne Busser, Ron Schröder & Dagmar Stam

Net als de ettertjes hebben nu ook de drie jongetjes een eigen boek. In deze bundel zijn twaalf bestaande verhalen over Jan, Joep en Joris opgenomen. De drie maken van alles mee. Ze verdienen geld voor een ijsje door zingend langs de deuren te gaan. Ze besluiten om weg te lopen omdat ze zich vervelen en ontdekken dan dat het thuis toch echt veel leuker is. En als ze horen dat papa zijn nieuwe witte onderbroeken wel erg saai vindt, pakken ze stiekem de pot met stiften om ze te versieren.

Deel dit bericht:
Vrolijke verhalen over de drie jongetjes Book Cover Vrolijke verhalen over de drie jongetjes

Van Holkema & Warendorf

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:
Net als de ettertjes hebben nu ook de drie jongetjes een eigen boek. In deze bundel zijn twaalf bestaande verhalen over Jan, Joep en Joris opgenomen. De drie maken van alles mee. Ze verdienen geld voor een ijsje door zingend langs de deuren te gaan. Ze besluiten om weg te lopen omdat ze zich vervelen en ontdekken dan dat het thuis toch echt veel leuker is. En als ze horen dat papa zijn nieuwe witte onderbroeken wel erg saai vindt, pakken ze stiekem de pot met stiften om ze te versieren.

Juf Sanne zegt:

Het boek is ideaal te gebruiken als voorleesboek in de klas. De verhalen zijn steeds ongeveer drie pagina’s met op elke bladzijde een grappige en herkenbare illustratie van Dagmar Stam. De verhalen zijn met veel humor geschreven, de lezer en luisteraar zullen zeker in de lach schieten tijdens het voorlezen. De jongetjes zijn soms wel een beetje ondeugend maar hebben altijd goede bedoelingen. Met deze twaalf verhalen zul je veel plezier beleven. Op de site van de uitgever staat een inkijkexemplaar en kun je twee verhalen lezen. Dan krijg je een goede indruk van het boek én het helpt je bij het beantwoorden van de prijsvraag.

Deel dit bericht: