Het grote liedjesboek van Fien en Milo – Pauline Oud

Fien en Milo zijn dol op zingen! Over eendjes die zwemmen in het water, een grote rode paddenstoel met witte stippen en een hoedje van papier. Fien en Milo zingen en dansen de hele dag. Zing, dans en knutsel je mee?

Een vrolijk en kleurrijk boek vol bekende en minder bekende kinderliedjes om fijn mee te zingen. En leuke opdrachtjes om te dansen en te knutselen! Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.

Grote liedjesboek van Fien en Milo, het Boek omslag Grote liedjesboek van Fien en Milo, het
Pauline Oud
Clavis

Het verhaal:

Fien en Milo zijn dol op zingen! Over eendjes die zwemmen in het water, een grote rode paddenstoel met witte stippen en een hoedje van papier. Fien en Milo zingen en dansen de hele dag. Zing, dans en knutsel je mee?

Een vrolijk en kleurrijk boek vol bekende en minder bekende kinderliedjes om fijn mee te zingen. En leuke opdrachtjes om te dansen en te knutselen! Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.

Team juf Sanne zegt:

Een lief, vrolijk boek voor jonge kinderen over Fien en Milo, met 14 bekende liedjes, gekoppeld aan andere opdrachten. De kinderen worden steeds weer uitgenodigd om met Fien en Milo mee te doen.
Zoek je mee? Zing je mee? Doe je mee? Kies je mee? Knutsel je mee? Muis Milo en konijn Fien nemen je mee in dit kleurrijke boek. Fijn boek om met je kind te bekijken en mee aan de slag te gaan.