Ik weet wat ik worden wil – Erik van Os en Elle van Lieshout

Een origineel versjesboek van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarin wel 35 beroepen aan bod komen, van bakker tot minister-president en van fotomodel tot klusjesvrouw. Een ideaal voorleesboek dat uitnodigt tot ellenlange ‘serieuze’ gesprekken over de toekomst. Door de schattige illustraties van Mies van Hout wordt het extra toegankelijk. Op de bijbehorende cd worden de leukste versjes uit het boek gezongen door Erik van Os zelf, die al jarenlang met zijn gitaar optreedt voor grote groepen kinderen.

Ik weet wat ik worden wil Boek omslag Ik weet wat ik worden wil
Erik van Os en Elle van Lieshout
Gottmer

Het verhaal:

Een origineel versjesboek van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarin wel 35 beroepen aan bod komen, van bakker tot minister-president en van fotomodel tot klusjesvrouw. Een ideaal voorleesboek dat uitnodigt tot ellenlange ‘serieuze’ gesprekken over de toekomst. Door de schattige illustraties van Mies van Hout wordt het extra toegankelijk. Op de bijbehorende cd worden de leukste versjes uit het boek gezongen door Erik van Os zelf, die al jarenlang met zijn gitaar optreedt voor grote groepen kinderen.

Team Juf Sanne zegt:

Leuk boek met in dichtvorm geschreven liedjes over heel veel verschillende beroepen mèt cd. Heerlijk voor kinderen om bij weg te dromen, te verzinnen wat ze willen worden als ze nog groter zijn en om lekker (voor) te lezen. Er zitten leuke woordgrappen in waardoor het voorlezen een feestje is. Het ook erg leuk is om deze versjes te gebruiken als raadsels bij kinderen, er zijn er een heleboel geschikt! Uiteraard ook goed te gebruiken in het onderwijs bij het thema beroepen.