Super Uil, meester in vermomming

Kijk uit! Ruim baan!
Ik ben SUPER UIL.
Ik heb honger.
En ik kom eraan!
Pas op, want daar is hij, het gevaarlijkste schepsel van de nacht: Super Uil!
Super Uil is geen gewone uil – zeker niet – hij kan zich vermommen als geen ander! En dat talent zet hij in om aan eten te komen. Hij vermomt zich als wortel om een konijn te lokken, als schaap om een lammetje te verschalken en als vogelbadje om een duif te misleiden. Maar… zijn snode plannetjes mislukken keer op keer. Gelukkig weet Super Uil uiteindelijk zijn ultieme prooi te veroveren. Een heerlijk prentenboek dat zowel kinderen als volwassenen hardop doet schateren.

Deel dit bericht:
Super Uil, meester in vermomming Book Cover Super Uil, meester in vermomming

Lemniscaat

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Kijk uit! Ruim baan!

Ik ben SUPER UIL.
Ik heb honger.
En ik kom eraan!

Pas op, want daar is hij, het gevaarlijkste schepsel van de nacht: Super Uil!

Super Uil is geen gewone uil – zeker niet – hij kan zich vermommen als geen ander! En dat talent zet hij in om aan eten te komen. Hij vermomt zich als wortel om een konijn te lokken, als schaap om een lammetje te verschalken en als vogelbadje om een duif te misleiden. Maar… zijn snode plannetjes mislukken keer op keer. Gelukkig weet Super Uil uiteindelijk zijn ultieme prooi te veroveren. Een heerlijk prentenboek dat zowel kinderen als volwassenen hardop doet schateren.

Juf Sanne zegt:
Super Uil gaat over een uil die op jacht gaat naar prooi, hij heeft honger. Hij vermomt zich en probeert zo zijn prooi te verrassen. Helaas mislukt dit steeds, totdat hij een gewillige prooi vindt. Grappige, simpele, cartoonachtige tekeningen met tekst op rijm en veel herhaling.

Deel dit bericht: