Nog één nachtje slapen – Jacques Vriens & Dagmar Stam

Het hele jaar door zijn er feesten waar Wouter en zijn zusje Mieke naar uitkijken. In Nog één nachtje slapen … feest! vieren ze de meest bijzondere feesten van het jaar. Deze feestelijke bundel staat boordevol heerlijke voorleesverhalen over Dierendag, Kerstmis, Sinterklaas, Oudjaar, Moederdag, Pasen en nog veel meer.

Deel dit bericht:
Nog één nachtje slapen Book Cover Nog één nachtje slapen

van Holkema & Warendorf

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Het hele jaar door zijn er feesten waar Wouter en zijn zusje Mieke naar uitkijken. In Nog één nachtje slapen … feest! vieren ze de meest bijzondere feesten van het jaar. Deze feestelijke bundel staat boordevol heerlijke voorleesverhalen over Dierendag, Kerstmis, Sinterklaas, Oudjaar, Moederdag, Pasen en nog veel meer.

Juf Sanne zegt:

Een heerlijk boek om het hele jaar uit voor te lezen. Werkelijk onmisbaar in een kleutergroep.

Deel dit bericht: