Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld – Marianne Busser en Ron Schröder

De leukste kleuterklas van de wereld is terug in dit vrolijke boek. De bijzondere klas maakt de gekste avonturen mee door een wel heel speciale leerling: opa Brom. Zo komt hij vast te zitten met zijn billen in een klimrek, komt de koningin op bezoek en staat er plotseling een echte koe in de klas. Het is altijd lachen met opa Brom en niemand zou hem willen missen. De lezer ook niet!

Deel dit bericht:
Grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld!, het Book Cover Grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld!, het

van Holkema & Warendorf

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

De leukste kleuterklas van de wereld is terug in dit vrolijke boek. De bijzondere klas maakt de gekste avonturen mee door een wel heel speciale leerling: opa Brom. Zo komt hij vast te zitten met zijn billen in een klimrek, komt de koningin op bezoek en staat er plotseling een echte koe in de klas. Het is altijd lachen met opa Brom en niemand zou hem willen missen. De lezer ook niet!

Juf Sanne zegt:

Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld is een bundeling van drie eerder los verschenen boeken. De tekst is volledig op rijm en elke bladzijde is voorzien van een prachtige en grappige illustratie van Dagmar Stam. De verhalen gaan over een kleuterklas waar op een dag Opa Brom binnenstapt. Juffrouw Plooi is in eerste instantie niet zo enthousiast over deze nieuwe leerling. Maar al snel komt ze tot de conclusie dat het leven in de kleuterklas bijzonder leuker is mét Opa Brom erbij. Ik vind het een hilarisch en uiterst gezellig boek met een geweldig einde. Gewoon lekker gek, zo’n boek moet je af en toe ook eens lezen.

Deel dit bericht: