Grote vragen van kleine mensen luisterboek – Gemma Elwin Harris & Robbert Dijkgraaf

Vragen stellen is het beste wat er is. Als Einstein zich niet de hele tijd van alles had afgevraagd, was hij nooit zo geniaal geworden! Vooral kinderen stellen die grote, belangrijke vragen. Waarom is water nat? Wie is God? De leukste vragen (en antwoorden) zijn geselecteerd en vormen samen een essentieel luisterboek voor nieuwsgierige kinderen!

Grote vragen van kleine mensen luisterboek Boek omslag Grote vragen van kleine mensen luisterboek
Gemma Elwin Harris & Robbert Dijkgraaf
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

Vragen stellen is het beste wat er is. Als Einstein zich niet de hele tijd van alles had afgevraagd, was hij nooit zo geniaal geworden! Vooral kinderen stellen die grote, belangrijke vragen. Waarom is water nat? Wie is God? De leukste vragen (en antwoorden) zijn geselecteerd en vormen samen een essentieel luisterboek voor nieuwsgierige kinderen!

Kinderen kennen Nienke de la Rive Box en Bart Meijer natuurlijk als vaste presentatoren van Het Klokhuis – Het televisieprogramma waarin interessante vragen aan de orde komen en De la Rive Box en Meijer hun stinkende best doen om die zo goed mogelijk te beantwoorden! De vragen worden gesteld door ware voorleeskampioen Mees van Santen. In 2013 won Van Santen de Nationale Voorleeswedstrijd van Stichting Lezen.

Juf Sanne zegt:

Luisterboek waarbij diverse vragen worden gesteld én beantwoord door zeer bekende experts als David Attenborough en Richard Dawkins. Elke expert wordt na het stellen van de vraag netjes voorgesteld. Ze beantwoorden de vragen op een zeer begrijpelijke manier en ondersteund door soms komische verhalen. Het boek is oorspronkelijk Engels en vertaald door Gouden Griffel-winnaar Jan Paul Schutten. De manier waarop het luisterboek wordt voorgelezen is voor dit genre zeer belangrijk. Nienke de la Rive Box en Bart Meijer, de presentatoren van Het Klokhuis slagen erin de moeilijke antwoorden sju te geven. Je blijft luisteren! Geschikt voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten. Een luisterboek van 2 uur met wel 50 antwoorden op vragen voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook verkrijgbaar als boek.