De blote billen plons – Judith Koppens & Tineke Meirink

‘Pff wat is het warm vandaag hé,’ zucht Muis.
‘Ja, ik heb het te warm om te spelen,’ zegt Hond.
‘Zullen we gaan zwemmen?’ stelt Aap voor. ‘Dan koelen we wat af.’
Dat vinden Muis en Hond een goed idee. Hond rent heen en weer naar huis om heel wat spulletjes te gaan halen. Als ze eindelijk klaar zijn om te gaan zwemmen, blijkt Hond zijn zwembroek vergeten te zijn. Maar Aap heeft weer een geweldig idee. Ze doen gewoon de-blote-billen-plons!

Deel dit bericht:
Blote billen plons, de Book Cover Blote billen plons, de

Clavis

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

‘Pff wat is het warm vandaag hé,’ zucht Muis.
‘Ja, ik heb het te warm om te spelen,’ zegt Hond.
‘Zullen we gaan zwemmen?’ stelt Aap voor. ‘Dan koelen we wat af.’
Dat vinden Muis en Hond een goed idee. Hond rent heen en weer naar huis om heel wat spulletjes te gaan halen. Als ze eindelijk klaar zijn om te gaan zwemmen, blijkt Hond zijn zwembroek vergeten te zijn. Maar Aap heeft weer een geweldig idee. Ze doen gewoon de-blote-billen-plons!

Juf Sanne zegt:

Grappig en vrolijk boek waar de zomer vanaf druipt. Omdat hond er steeds achterkomt dat hij spullen is vergeten vergeet hij bijna te genieten van de mooie dag. Gelukkig heeft Aap een oplossing. Mooie pastelkleurige tekeningen en een schattig verhaal.

Deel dit bericht: