Aadje Piraatje viert feest – Marjet Huiberts & Sieb Posthuma

Vader kwam aan met een prachtige feesttaart, met slagroom en kaarsjes, zes in totaal. Alle piraten begonnen te klappen en zongen met veel kabaal: Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is hij! Het liefste piraatje uit kinderboekenland is jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd op het piratenschip.

Deel dit bericht:
Aadje Piraatje viert feest Book Cover Aadje Piraatje viert feest

Gottmer

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Vader kwam aan met een prachtige feesttaart, met slagroom en kaarsjes, zes in totaal. Alle piraten begonnen te klappen en zongen met veel kabaal: Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is hij! Het liefste piraatje uit kinderboekenland is jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd op het piratenschip.

Juf Sanne zegt:

Met een dubbel gevoel bracht uitgeverij Gottmer deze titel uit in augustus. Helaas is de illustrator van Aadje Piraatje niet meer onder ons en kunnen we vaststellen dat dit boek de laatste zal zijn.

Aadje Piraatje viert feest heeft vijf verhalen, met veel humor en op rijm geschreven zoals we inmiddels kennen van de Aadje Piraatje boeken. Een verhaal over sneeuw met prachtige spreads van sneeuwlandschappen, een loszittende tand die op aparte wijze wordt getrokken, de leesles en een flinke storm op het schip, en ten slotte de verjaardag van Aadje Piraatje. Een prachtige aanvulling in de serie van Aadje Piraatje van Marjet en Sieb. Door de losse verhalen extra bruikbaar tijdens de kinderboekenweek.

Deel dit bericht: