Win: Hoera, we gaan naar de kinderboerderij!

De winter heeft zich nog niet echt laten zien en ondertussen denk ik al weer stiekem een beetje aan de lente. Het boek dat deze maand gewonnen kan worden op de site is ook uitermate geschikt voor de lente en ik mag van Marianne Busser en Ron Schröder weer drie exemplaren weggeven! Deze keer kun je kans maken op: Hoera, ik ga naar de kinderboerderij!

Unknown

De inhoud:

De klas van juf Annelies gaat naar de kinderboerderij. Er gebeurt van alles. Koen krijgt een kletsnatte kus van een biggetje. Bas valt van een hek. Roos en Liesje mogen keutels scheppen en Joep maakt alle geitjes wild. Als ze weer naar school gaan, hebben ze ontzettend veel plezier gehad. En… een heleboel geleerd!

Lees verder voor de rest van de recensie …

Juf Sanne zegt:

Ik ben zelf een keer de gelukkige winnaar geweest van dit boek. Elke 2 maanden verloten zij namelijk 10 boeken onder hun nieuwsbrieflezers en op een dag vond ik het boek op de mat. Wat een bijzonder leuke verrassing en perfect voor mij om in de klas te gebruiken. In gebroken rijm en ondersteund met de prachtige platen van Ingrid Koele lezen we alles over het uitstapje van deze klas naar de kinderboerderij. Johan en Carolien beheren de kinderboerderij en laten de kinderen alle dieren zien. En natuurlijk mogen de kinderen helpen met de klusjes en het knuffelen van de dieren. Het boek is zeer rijk aan illustraties en divers in aanbod. Het past bijzonder goed op school en in de belevingswereld van kinderen. Leerzaam, begripvol en met humor verteld en met een mooi gepast einde waar we de kinderen in hun bed zien liggen en de leuke dag in hun dromen nog eens voorbij zien komen. Perfecte titel voor de lente!

Wil jij dit boek winnen? Nou dat kan hoor! Beantwoord dan de volgende vraag:

Ron en Marianne hebben nog meer Hoera boeken geschreven. Hoeveel titels zijn dit?
Hint nodig? Klik hier.

Stuur je antwoord voor 11 maart 2014 naar juf Sanne o.v.v. Hoera Kinderboerderij en vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Miranda Wedekind, Suzan Teunissen en Priscilla Ozir-Mooijman. Het boek is onderweg en veel voorleesplezier gewenst.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.