Willewete Voetbal – Gerard van Gemert & Hiky Helmantel

Wil je graag alles weten over voetbal? Wanneer is het voetbal ontstaan? En werd het altijd zo gespeeld? Hoe ziet een voetbalveld eruit? Wat gebeurt er op training? Wat moet een voetballer aantrekken? Ken je enkele beroemde voetballers? Een informatief prentenboek over het voetbal, op maat van kinderen.

Willewete Voetbal Boek omslag Willewete Voetbal
Gerard van Gemert & Hiky Helmantel
Clavis

De inhoud:

Wil je graag alles weten over voetbal? Wanneer is het voetbal ontstaan? En werd het altijd zo gespeeld? Hoe ziet een voetbalveld eruit? Wat gebeurt er op training? Wat moet een voetballer aantrekken? Ken je enkele beroemde voetballers? Een informatief prentenboek over het voetbal, op maat van kinderen.

Juf Sanne zegt:

Ook deze Willewete titel is een prachtige aanvulling in de serie. Voor deze titel kon natuurlijk alleen Gerard van Gemert de teksten schrijven. Zijn serie Voetbalgoden is razend populair bij kinderen die van voetbal houden. De teksten zijn zeer helder met een klein grapje hier en daar. Dit wordt zeer zeker ondersteund door de tekeningen van Hiky Helmantel. Een leuke strip, “interviews” met de meest beroemde spelers van dit moment en eindelijk eens een heldere uitleg van de buitenspel regel. Een voetbalfan ben ik niet, maar ondanks dat heb ik met veel plezier dit boek gelezen.