Moffel en Piertje vieren Sinterklaas en Kerst – Lieneke Dijkzeul & Doeskja Bramlage

Iedere kleuter kent Moffel en Piertje: het wekelijks hoogtepunt van SchoolTV. De impulsieve, nieuwsgierige mol en zijn hartsvriendinnetje, de nuchtere regenworm, zijn al jaren te bewonderen op de televisie en in twee populaire Moffel en Piertje-verhalenbundels. Nu komt er een nieuwe aanwinst: het omkeerboek voor de feestdagen. Aan de ene kant zijn de avonturen te lezen die Moffel, Piertje en Arie beleven rond sinterklaas, aan de andere kant begin je voor de kerstverhalen.

Deel dit bericht:
Moffel en Piertje vieren Sinterklaas en Kerst Book Cover Moffel en Piertje vieren Sinterklaas en Kerst

Lemniscaat


Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

De inhoud:

Iedere kleuter kent Moffel en Piertje: het wekelijks hoogtepunt van SchoolTV. De impulsieve, nieuwsgierige mol en zijn hartsvriendinnetje, de nuchtere regenworm, zijn al jaren te bewonderen op de televisie en in twee populaire Moffel en Piertje-verhalenbundels. Nu komt er een nieuwe aanwinst: het omkeerboek voor de feestdagen. Aan de ene kant zijn de avonturen te lezen die Moffel, Piertje en Arie beleven rond sinterklaas, aan de andere kant begin je voor de kerstverhalen.

Juf Sanne zegt:

Jaaa! Een Moffel en Piertje boek voor de Sinterklaas- én Kerstperiode! Dit ontbrak nog in het rijtje. De verhalen zijn vergelijkbaar met de verhaallijnen in de afleveringen. Ze zijn daardoor vrij lang maar er worden suggesties tot afbreken gegeven. Je gaat dan volgende keer verder bij een volgende ‘scene’. De vier verhalen zijn heerlijk herkenbaar en worden ondersteund door paginavolle prenten van Doesjka Bramlage. Soms gaan er pagina’s voorbij zonder illustratie en dat vind ik zelf een beetje jammer. Maar ik weet zeker dat de kleuters enorm zullen genieten van dit boek. Een absoluut voordeel is dat het boek omkeerbaar is. Je leest dan de Kerstverhalen van Moffel en Piertje voor! De kerstverhalen zijn aanzienlijk korter en makkelijk in één keer uit te lezen. Wat een handig boek zeg! Zijn jouw kleuters dol op Moffel en Piertje? Dan mag dit boek zeker niet ontbreken op jouw boekenplank.

Deel dit bericht: