Wit – Cees Kranen & Paula Gerritsen

Wit Book Cover Wit

Lemniscaat

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het verhaal:

Op een mooie koude ochtend stormt prinses Titia naar buiten. De wereld is wit, haar lievelingskleur! In de paleistuin botst ze tegen een grote sneeuwman op. Ze worden vrienden en spelen de hele winter lang samen. Dan wordt het lente…

Verstild en verrukkelijk, een winters verhaal over vriendschap. Het is een verhaal van alle tijden, dat deze winter in een nieuw jasje wordt gegoten: dat van vriendschap, liefde en verlies.

Juf Sanne zegt:

Wat een bijzonder boek, wat een mooie platen en wat een sfeer. Het verhaal is een simpel en herkenbaar idee, want welk kind vindt het nou niet zielig als een sneeuwpop alleen buiten moet blijven staan. Dit boek is uiterst bruikbaar in de klas en zal je helpen om heerlijk te filosoferen over de winter met de kinderen. Echt een aanrader.

Deel dit bericht: