Winterdieren luisterboek – Bibi Dumon Tak

Winterdieren luisterboek Book Cover Winterdieren luisterboek

Luisterboek
Rubinstein

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Bibi Dumon Tak won een gouden griffel voor haar boek ‘Winterdieren’ in 2012. Een luisterboek kon natuurlijk niet uitblijven. Voorgelezen door Toon Tellegen wordt je maar liefst 2,5 uur meegenomen in de wereld van de winterdieren. Interessante feiten met spannende muziek voeren je mee en houden je in de greep. De diversiteit van dieren zorgen ervoor dat je elk hoofdstuk weer vernieuwde interesse hebt. Erg leuk om na aanleiding van het luisterboek een quiz in je klas te organiseren. Geef elk kind een winterdier en laat het kind n.a.v. het luisterboek plaatmateriaal verzamelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deel dit bericht: