Vicks, de eerste stap, duik en grom van het liefste ijsbeertje van de hele wereld – Mack

Vicks, de eerste stap, duik en grom van het liefste ijsbeertje van de hele wereld Boek omslag Vicks, de eerste stap, duik en grom van het liefste ijsbeertje van de hele wereld
Mack
Clavis

Op 6 december 2010 wordt in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam een ijsbeertje geboren: Vicks. Ter ere van zijn eerste verjaardag brengt Clavis een boek uit over het eerste levensjaar van Vicks. Het boek begint bij de geboorte van Vicks en neemt je mee langs belangrijke eerste ervaringen van het kleine ijsbeertje. Ondertussen leer je handige feiten over ijsberen en raak je een beetje verknocht aan Vicks, mede door de prachtige foto’s die in het boek zijn opgenomen. Ik ben enthousiast over dit boek, vooral omdat het op deze manier wel heel bijzonder wordt om Vicks in het echt te zien in Blijdorp. Het beertje uit het boek is een ware celeb! Middels het boek breng je Vicks in de klas of thuis bij je kind en met de kortingsbon die in het boek is bijgesloten kun je Vicks ook in het echt bewonderen.