Van suikerbomen tot sneeuwhelden – Mack

Van suikerbomen tot sneeuwhelden Book Cover Van suikerbomen tot sneeuwhelden

Clavis


Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Dit sfeervolle informatieve boek over de winter wordt afgewisseld met prachtige foto’s en tekeningen. Elke bladzijde gaat over een ander onderwerp wat zich tijdens de winter kan afspelen. Ook staat er op elke bladzijde een klein opdrachtje wat je samen met de kinderen kan uitvoeren. In deze serie bestaan er ook nog boeken die de lente, zomer en herfst behandelen. Ik ben als juf blij dat deze serie op de markt is gekomen. Ik miste altijd al een informatief boek dat ingaat op de kenmerken van de diverse seizoenen. De tekst is soms wat simpel maar als juf kun je daar natuurlijk je eigen draai aan geven. Daar weten wij wel raad mee, niet waar?

Deel dit bericht: