Spannende speurneusverhalen – Manfred Mai

Spannende speurneusverhalen Boek omslag Spannende speurneusverhalen
Manfred Mai
Deltas

Het boek:

Leon en Alex zijn verbijsterd! Iemand heeft geld uit het kantoor van het vakantiekamp gestolen. Natuurlijk gaan de jongens op zoek naar de dief! Ook Marie en Jonas hebben met een dief te maken en zetten de achtervolging in, terwijl Nele het kruimelspoor volgt en een verrassende ontdekking doet …

Juf Sanne zegt:

Naast de Leesfeest serie heeft Uitgeverij Deltas nog een andere serie voor kinderen vanaf 7 jaar genaamd ‘Lezen is te gek!’ In de boeken  zijn steeds acht korte verhalen verzameld.  Ook in deze serie zijn veel diverse titels opgenomen. Heb je een kind geïnteresseerd in ridders, voetbal, dieren of dino’s? Of toch liever pony’s en paarden, prinsessen of vriendenverhalen. De verhalen zijn kort en voorzien van veel illustraties.