Het speelprentenboek – Maria van Eeden e.a.

Speelprentenboek, het Boek omslag Speelprentenboek, het
Maria van Eeden e.a.
Lemniscaat

De inhoud:

Een heerlijk prentenboek om urenlang in te kijken en te puzzelen, vol met tips voor spelletjes binnen en buiten
Het Lemniscaat Speelprentenboek is een prentenboek waarin op iedere bladzijde van alles te ontdekken valt en dat vol staat met tips voor spelletjes binnen en buiten. Het is een bewaarboek waar niet in getekend, geknipt of gescheurd wordt, maar dat keer op keer tevoorschijn gehaald kan worden om te kijken, te puzzelen en te spelen.

Juf Sanne zegt:

Van Charlotte Dematons tot Ingrid en Dieter Schubert, van Mies van Hout tot Annette Fienig, ze staan er allemaal in. Top-illustratoren met welbekende figuren als woeste Willem, Bert en Bart en Moffel en Piertje, je komt ze allemaal tegen. Elke plaat is voorzien van een puzzel, zoekplaat of andere opdracht. Een waanzinnig leuk boek voor thuis of in de klassenbibliotheek. Elke pagina is een belevenis op zich, leuk voor jong en oud, elke keer weer.
Neem het boek mee op vakantie en je verveelt je geen moment!