Het leven van een loser – vette pech luisterboek – Jeff Kinney

Leven van een loser – Vette pech luisterboek Book Cover Leven van een loser – Vette pech luisterboek

Luisterboek
Rubinstein

Klik hier om dit boek goedkoop en snel bij Bol.com te bestellen - morgen in huis!

Het leven een loser – vette pech is deel 2 uit de serie geschreven door Jeff Kinney. In deze serie lezen we de belevenissen van Bram uit zijn dagboek. Waanzinnig! Wat gaaf! Krom van het lachen. Absoluut een aanrader om in je klas te luisteren met de kinderen. Het leven van een loser vette pech wordt voorgelezen door Job Schuring die maar liefst alle personages voor zijn rekening neemt. Bovendien bevat de 128 minuten durende cd gave geluidseffecten. Echt een luisterboek waar veel kinderen hard om zullen lachen en wellicht een beetje steun uit kunnen putten. Super tof!

Deel dit bericht: