Alles moet anders! – Mirjam Oldenhalve & Jan van Lierd

Alles moet anders! Boek omslag Alles moet anders!
Kleuterplein
Mirjam Oldenhalve & Jan van Lierd
Malmberg

Loetje en haar vader gaan een héél groot huis verbouwen. Alles moet helemaal anders! Lukt dat in één maand tijd? En hoe ziet het gebouw er dan uit?

Juf Sanne zegt:

Leuk boek met veel leermomenten erin verwerkt. Uitstekende inleiding voor het thema bouwen. Kleuterplein heeft 16 thema’s verspreid over 2 mappen. De map de Seizoenen bevat thema’s die veelal langskomen in een kleutergroep bijvoorbeeld: Alles Groeit, Het Weer, Familie en Vakantie. De map Ontdek de wereld bevat 8 andere leuke thema’s zoals Post, Bouwen, Kunst, Winkel en Dieren. Met deze 16 thema’s kun je prima 2 kleuterjaren vullen en met de extra’s op mijnmalmberg.nl geef je een thema steeds weer een nieuwe impuls.

De service die Malmberg geeft bij Kleuterplein is overigens ook beschikbaar voor alle andere methodes van Malmberg. Het is echt de moeite waard om eens te kijken op mijnmalmberg.nl. Het is heel simpel, je meldt je aan en kiest de methodes waarmee je werkt. Vervolgens kun je gebruik maken van alle extra’s en word je via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle vernieuwingen.