Win: Het speelprentenboek van Lemniscaat

Het zal je niet ontgaan zijn; uitgeverij Lemniscaat is jarig! Ze vieren dit met geweldig leuke acties en JufSanne.com doet ook mee. Want 50 jaar kinderboeken uitgeven, dat is wel een feestje waard. Deze maand komt Lemniscaat met een waanzinnig leuke uitgave: Het speelprentenboek.  Een boek met vierentwintig prenten van alle Lemniscaat-illustratoren met leuke spelletjes, zoekplaten of een puzzel. Je verveelt je nooit meer! Van uitgeverij Lemniscaat mag ik maar liefst exemplaren weggeven. Dit is een leuke prijsvraag die je gerust met kinderen kunt doen. Dus doe mee en maak kans op dit leuke boek.

speelprentenboek01

De inhoud:

Een heerlijk prentenboek om urenlang in te kijken en te puzzelen, vol met tips voor spelletjes binnen en buiten
Het Lemniscaat Speelprentenboek is een prentenboek waarin op iedere bladzijde van alles te ontdekken valt en dat vol staat met tips voor spelletjes binnen en buiten. Het is een bewaarboek waar niet in getekend, geknipt of gescheurd wordt, maar dat keer op keer tevoorschijn gehaald kan worden om te kijken, te puzzelen en te spelen.

Juf Sanne zegt:

Van Charlotte Dematons tot Ingrid en Dieter Schubert, van Mies van Hout tot Annette Fienig, ze staan er allemaal in. Top-illustratoren met welbekende figuren als woeste Willem, Bert en Bart en Moffel en Piertje, je komt ze allemaal tegen. Elke plaat is voorzien van een puzzel, zoekplaat of andere opdracht. Een waanzinnig leuk boek voor thuis of in de klassenbibliotheek. Elke pagina is een belevenis op zich, leuk voor jong en oud, elke keer weer.
Neem het boek mee op vakantie en je verveelt je geen moment!

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren? Doe dan mee met onze prijsvraag. Kijk naar de plaat uit het Speelprentenboek en beantwoord de vraag die op de plaat staat aangegeven:

De winnaars zijn: Fam. Bakker, S. Krings, Melanie Scholten, Senn Oosterveen en Kayla Geers. Van harte gefeliciteerd!

speelprentenboekplaat01

Wil je een grotere versie van de plaat bekijken? Klik dan hier.

Stuur je antwoord voor 23 augustus naar Juf Sanne. Vermeld daarbij ook jouw adres.