Groove.me: Engels voor het basisonderwijs

Jullie weten dat ik je graag op de hoogte houd van nieuwe, geweldige en fantastische zaken die bruikbaar zijn in het (basis-)onderwijs.

Ik ben enorm verheugd dat ik je mag vertellen over Groove.me. Groove.me is een methode Engels geschikt voor het gehele basisonderwijs en maakt gebruik van de top 40 hits om de kinderen Engels te leren. Een waanzinnig gaaf concept, maar het belangrijkste is dat het leereffect zeer hoog is! Kinderen zijn dolenthousiast maar ook leraren zeggen het: Groove.me is leuk, leerzaam en zeer gebruikersvriendelijk! Ik moet bekennen dat ik ben niet helemaal onafhankelijk ben, want ik werk mee aan deze methode 😉 Bekijk het daarom vooral even zelf:

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. In eerste instantie is de methode nog niet geschikt voor kleuters maar het is wel de bedoeling in de toekomst. Groove.me wordt doorontwikkeld zodat het ook voor de groepen 1 t/m 4 kan worden aangeboden.
    Jufsanne.com is een site die voornamelijk lesideeën heeft voor kleuters. Dat wil niet zeggen dat interessante nieuwe ontwikkeling die voor hogere groepen zijn niet besproken worden op de site.
    Ik houd jullie graag op de hoogte van goede ontwikkeling en wellicht interessant om je collega’s op de hoogte te brengen.
    Heb ik je vraag kunnen beantwoorden?

  2. Ik heb een kindje van 4 en ik wil dat hij zo vroeg mogelijk Engels gaat leren! ik vond de methode met de muziek heel interessant en ik wil die met mijn zoontje al vandaag proberen (k moet maar erover m=nadenken welke liedjes
    ik kan kiezen :)) ! Ik denk ook dat als hij een beetje ouder wordt zal ik hem naar een zomerkamp sturen met een taalcursus erbij omdat ik geloof dat het ook zeer effectief en interessant voor hem kan zijn!

Comments are closed.