Brainz@work oproep

Enige tijd geleden stond er op de site een recensie over het product Brainz@work. Dit zijn werkboeken waarbij ouders thuis met hun kind kunnen oefenen om ze verder te kunnen helpen. Brainz@work wil graag horen wat u van de boeken vindt. Het gaat om de groepen 4 en 5. Zit uw kind in een van deze groepen en is er een achterstand bij uw kind geconstateerd? Meld u dan nu aan en ontvang een werkboek gratis (*) thuis. In ruil hiervoor horen wij graag uw ervaringen met de werkboeken. Deze gastrecensie wordt vervolgens op JufSanne.com geplaatst.

U komt in aanmerking als:

  • Uw kind in groep 4 of 5 zit;
  • Er een achterstand in de voortgang is geconstateerd bij spelling of rekenen;
  • U zeer gemotiveerd bent om uw kind verder te helpen!

Stuur uw aanmelding en motivatie aan: sanne@jufsanne.com .

(*) We hebben een panel van maximaal 10 ouders nodig. Wanneer dit bereikt is kunnen we u helaas geen gratis boek meer sturen.