Nieuw thema: kleding

Er staat vanaf vandaag weer een heel nieuw thema op de site: kleding. Je kunt van alles vinden over kleding en kleren: knutselideeën, een aantal kringactiviteiten en allerlei downloads met betrekking tot kleding. Op de download pagina van dit thema staan nieuwe woordkaarten met plaatjes en foto’s, een knopenspel, kleding-memory en een aantal patronen vouwblaadjes om leuke dingen in je klas te maken. Veel succes!

Deel dit bericht:

6 reacties

  1. Hoi Sanne,

    Ik maak regelmatig gebruik van de ideeën die je op je site plaatst.
    Jammer dat je niet bij alle woordkaarten de lidwoorden zet.

    Veel succes nog!

  2. Van verschillende materialen heb ik recensies kunnen lezen op de site. Erg nuttig en leuk. Wij willen gaan werken met LVS onderbouwd (Heutink) en zouden graag recensies hierover kunnen lezen. Misschien is er iemand die met onderbouwd heeft gewerkt ? We zijn benieuwd naar eventuele recensies.

Comments are closed.