Prijsvraag oktober – Win een prentenboek

Prijsvraag oktober

Deze maand kun je een prentenboek winnen op JufSanne.com! Je kunt een exemplaar van het prachtige boek  ‘Een taart voor kleine beer‘ winnen, door je te registreren als gebruiker op het forum.

Het boek wordt verloot onder alle geregistreerde gebruikers van het forum, die minimaal  één bericht hebben achtergelaten. De prijsvraag loopt tot 1 november, waarna de winnaar per email bericht ontvangt.

Doe je mee?

Deel dit bericht:

21 reacties

 1. Ik heb me zopas aangemeld. Ik kreeg jullie naam door via een collega, waarvoor mijn dank. Trouwens, het is een hele leuke aantrekkelijke site.

 2. Wat een leuk forum, ik heb me ook aangemeld.
  Ook erg leuk dat je het boek ‘Een taart voor kleine beer‘ kunt winnen.

 3. waawh! wat een leuk idee!!!
  Ik heb me dus gerigistreerd..nu nog winnen..duim duim…

 4. Leuk dat jullie je allemaal registreren maar let op!
  Er zat nog een voorwaarde aan, je moet minimaal 1 bericht posten om kans te maken op het boek!
  Je kan jezelf bijvoorbeeld voorstellen of geef advies aan anderen.

 5. Wat een leuk idee!
  Ik ben dol op kinderboeken!!
  Ik vind het een hele leuk actie!
  Ik loop nu stage in groep 3, wie weet kan ik dit boek binnenkort voorlezen…

 6. Hoi, Ik ben een juf van de derde kleuterklas (groep 2) uit België en ik surf wekelijks naar je site! Ik vind het echt knap dat je deze zo goed up to date houdt en dat je deze info met je collega’s wil delen. Doe zo verder!!
  Groetjes Els

 7. Hallo,

  Via het knapzakprogramma wat ik met mijn dochter volg, kwam ik op deze site terecht. Erg leuk en een goede inspiratiebron om eens wat anders met je kind te doen, of leuke aanvullingen op wat je al deed.

  Groetjes Titia

 8. Hallo,

  Ik hoor jullie denken wat is het knapzakprogramma. Dit programma staat onder begeleiding van de SWW (stichting welzijnswerk) en eerder was dit programma speciaal bedoeld voor kinderen met een achterstand. Tegenwoordig kan iedereen hier aan deel nemen. Ik doe zelf mee omdat ik het leuk vind. Je krijgt een map met allerlei opdrachten voor het kind op het gebied van taal, rekenen, creatief bezig zijn en het voorlezen is ook een belangrijk onderdeel. Het is leuk om op deze manier met je kind bezig te zijn. In de map van dit jaar staat ook deze internetpagina om te kunnen gebruiken, zodoende ben ik hier terecht gekomen. En ik vind het erg leuk om hier rond te neuzen op zoek naar nieuwe ideeen.

  Groetjes Titia

 9. Ik heb hier al meerdere keren gekeken en de site gebruikt.
  Een extra reden om mij aan te melden.

 10. Ja leuk zo’n prentenboek, mijn dochter van 2 kan geen genoeg krijgen van boeken, dus een nieuw is altijd mooi meegenomen!

 11. Ik zou het leuk vinden ,als ik zo een boek kon krijgen voor mijn peuters, omdat er zo weinig boeken zijn voor deze leeftijd.
  Vooral als je peuters hebt van verschillende culturen moet het boek heel eenvoudig zijn.Boeken van Max Velthuijs zijn daar een voorbeeld van.

 12. Hallo, proficiat met je geweldige website, ik maak er vaak gebruik, soms om eens een ander idee te vinden of de foto’s te bekijken, dat geeft me vaak nieuwe inspiratie. Graag zou ik ook willen deelnemen aan de wedstrijd om het boek te winnen , ik leen het soms van mijn collega, al die boeken van Max zijn super.
  Groetjes , Greta

Comments are closed.