Theater Terra doet je hart smelten, bonzen en swingen

Als je nog niets had om te doen in de voorjaarsvakantie …

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je kinderen hebt of niet, of je juf of meester bent, bij de BSO werkt of helemaal niet: Dit is het! Theater Terra beleefde vandaag in Amsterdam de première van de musical ‘Kikker en zijn vriendjes’. Ik heb zelf de voorstelling nog niet gezien, ik ga pas in april met mijn dochter en nichtje. Wel heb ik de voorstellingen ‘Kleine ezel’ en “Kikker in de wolken” gezien. En in oktober ben ik met mijn dochter en haar oma naar ‘Het grote Theater Terra popconcert’ geweest. De liedjes van Kikker en Ezel worden bij ons thuis grijs gedraaid en ook de DVD van Kikker en Ezel is favoriet bij onze kinderen.

De liedjes zijn fenomenaal, het spel is doordacht en zeer knap gedaan. Theater Terra is mijn favoriet, ik kan het niet anders zeggen. Een voorstelling van hun bekijken is zo bijzonder, ik heb bewondering voor deze mensen en hun creativiteit. Kijk eens op de site van Theater Terra waar ze binnenkort spelen. Als je eerder gaat dan ik, laat je dan even weten hoe het was?

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. ook heel leuk zijn de uitzendigen van de boeken van kikker op dit moment bij de KRO..Kinderen in de klas zitten ademloos te kijken

  2. We zijn dinsdag in zwolle geweest, was echt de moeite waard! Mijn zoontje heeft heerlijk genoten en nu nagenieten van de dvd!

  3. Ik ben 2 weken geleden in Deventer geweest en ik vond het echt heel erg leuk! De vorige, Kikker in de wolken, had ik ook gezien maar deze vond ik persoonlijk mooier. De boeken die worden behandeld zijn Kikker vindt een vriendje, en Kikker vindt een schat! Een aanrader!

Comments are closed.