Nieuw materiaal voor Schatkist Ankers

Als aanvulling op de lesmethode Schatkist, zijn er weer nieuwe lettermuurkaarten voor de ankers ‘vriendjes’ ‘winter’ en ‘een nieuw jaar’ toegevoegd.  Bij het anker ‘vriendjes’ is ook nog wat materiaal geplaatst om je het leven nog makkelijker te maken. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op onze schatkistpagina .

Deel dit bericht:

8 reacties

 1. Beste Sanne,

  Als ik naar de Schatkist pagina wil of ik klik op de documenten op de startpagina, dan krijg ik een foutmelding. Ligt dit aan mij of aan de site?

  Ik ben namelijk erg benieuwd naar de documenten 🙂

  Groetjes Mirjam

 2. Is het al bekend wanneer het thema winter online komt? Op school zijn wij deze week gestart met thema.

 3. Wat een leuke dingen heb je!
  Ben ze al aan het gebruiken en zal tzt nog wel meer van je site afhalen. bedankt

 4. Hoi hoi juf Sanne,

  het is een feest om op jouw site te snuffelen!
  Ook wij werken vollop met Schatkist, we proberen het heel structureel te intregeren. Om beurten bereiden we voor beide kleutergroepen een anker voor en werken deze heel schematisch uit. Nu zijn Liesbeth en ik weer aan de beurt en gaan we aan de slag met het anker Familie.
  Blijkbaar hebben weinig collega’s hier nog mee gewerkt, want ik kan niet iets extra’s of leuke tips vinden op internet.
  Ik weet dat jij al veel doet, maar toch mijn vraag, heb jij al ervaring met dit anker en misschien een paar leuke tips?

  Ik blijf kijken,
  dank voor al je leuke activiteiten,
  groeten,
  Stefanie, groep 1-2 a De Kopermolen uit Klarenbeeek.

 5. Beste Stefanie,

  Ik ben heel hard aan het werk om het anker familie te uploaden. Het zal zeker niet lang meer duren. Wat betreft de andere thema’s, ook deze volgen spoedig. Ik wil eerst voor alle thema’s woordkaarten maken en daarna zal ik aanvullende activiteiten en knutselsuggesties gaan maken voor de site. Heb geduld! Het komt echt. Ik heb veel aan reacties van bezoekers dus aarzel niet en laat wat van je horen!

  Groetjes, Sanne

Comments are closed.