Herfst knutselen en werkbladen

23 oktober 2008: Meer herfstdownloads toegevoegd! Gemaakt voor groep 3 met onder andere een memory, zoek dezelfde beginklank, plaatje woordje en een spinnen tekenblad. Veel plezier deze herfst!

De blaadjes vallen van de bomen: het is weer herfst. Ik heb een nieuw herfst telspel en nieuwe borduurkaarten voor het thema herfst gemaakt. Op de pagina’s over het thema herfst kun je deze vinden, evenals de volgende dingen:

herfst

 

Ruimtelijk knutselen herfst: Spinnen, paddenstoelen, bomen, blaadjes, slakken, egels, kabouters, eekhoorns en nog meer.

Herfst knutselen platte vlak: Paddenstoelen, bomen, spinnen(-web), slakken en paraplu’s.

Herfst kringactiviteiten: Rekenen, taal, wereldoriëntatie en ideeën voor in de speelzaal. Tip: Het nieuwe herfst telspel!

Herfst versjes en herfst achtergrondinformatie over slakken, egels en spinnen.

Herfst werkbladen: Herfst woordenkaarten met foto’s, herfst werkbladen met cijfers, rekenen, tellen, kleuren, van groot naar klein, kabouterdiploma’s, kleurplaten, sjablonen en veel meer. Op deze pagina staan ook de downloads voor het nieuwe herfst telspel en de nieuwe herfst borduurkaarten.

Deel dit bericht:

10 reacties

 1. Hoi Sanne,

  Ik heb de mooie fotowoordkaarten van de herfst geprint en ga die gebruiken in de klas. Ze zijn prachtig!Ook heb ik regelmatig andere dingen van je site gebruikt. Bedankt hiervoor en veel succes met je site!

 2. leuk deze layout!!! Een stuk moderner . Jouw website is mijn openingssite op internet. Ik maak heel veel gebruik van je downloads. Als je ons kleuterlokaal zou zien herken je veel. ga zo door

 3. Hoi Sanne,

  Het telspel ziet er leuk uit, die ga ik zeker gebruiken in mijn klasje.

  Ik haal vaak dingen van jouw site af!

  Bedankt en ga zo door!

 4. Hoi Sanne,

  Erg leuk en veel gebruikt door mij je ideëen. Ga zo door!!
  Ik vind vooral de spellen en het gedeelte over de letters en de cijfers erg leuk en heel erg handig. Nu zag ik bij herfst het eekhoorntjes spel, maar ik kan de eikeltjes niet downloaden. Klopt dit??

  Veel succes en ik ga zeker weer ideëetjes gebruiken van je!

  groetjes Jolanda

 5. Jolanda, ‘het eekhoorntjes met eikeltjes’ spel staat er nu wel goed op. Bedankt voor de tip 😉

 6. Dag Sanne,

  De ideeën bij downloads herfst vind ik echt super. Het zijn enorm goede werkblaadjes rond wiskunde. Ik denk echt dat dit thema meer als volledig is. Allesinds een hoop ideeën om het thema te vullen. Echt super ! Dankjewel

  Sara

 7. Dag Sanne,

  ik wilde je even bedanken voor alles wat ik van je site hebt gebruikt! Ik zit nu in het laatste jaar van de PABO, maar heb regelmatig dingen bij jou vandaan gehaald! Super bedankt hiervoor! Ga zo door!

  Groet,
  Paul

 8. Hoi Sanne,

  Super website! Ik zou alleen meer ideeen voor de bovenbouw zien.. Misschien voor in de toekomst?

 9. Hoi Sanne heel leuke website ik ga jou voorbeelden en werkbladen gebruiken voor de scouting 5-7 jaar ,ik heb jou site in favorieten neer gezet.
  groetjes josephine

 10. ik vind het een leuke sit ik zit in groep 7 maar ik heb de website van u aan de juf laten zien en mij vriedinnen en vriendje vonden het heel leuk en we hebben meer dan 10 werkjes van u gedaan en ze zijn allemaal gelukt ga zo door ik heb u op mijn favoriet staan

Comments are closed.