Juf Sanne zoekt…..

Ik zoek iemand die heel goed kan tekenen. Een beetje in dezelfde stijl als de plaatjes op mijn site. Wie oh wie, kan mij helpen en wie vindt het ook leuk om te helpen. Ik kan je er niet voor betalen maar ik kan wel materialen voor je maken. Mocht je interesse hebben, laat dan hier je reactie achter!

Deel dit bericht:

6 reacties

 1. dag juf sanne
  ik kan wel heel goed tekenen,( zou eventueel graag een kinderboekje tekenen) en tekenen voor u en uw mening hierover weten zou misschien een goede oiefening zijn
  machteld

 2. Lieve Sanne.

  Ik wil je graag helpen,je weet tekenen vind ik erg leuk.
  Ik hoor graag je reactie.

  groet m.

 3. hallo sanne ik ken een hele goede tekenaar.
  hij heeft altijd negens met tekenen dus meschien zou hij u willen helpen

Comments are closed.