aug 18 2017

Waar was Bas? – Bette Westra & Jan Jutte

Waar was Bas? Book Cover Waar was Bas?

Gottmer

Het verhaal:

De verjaardagsfeestjes van Jeroen zijn altijd nogal eng. Hij woont in een heel groot huis met wel twintig kamers. Sommige kinderen zeggen dat het er spookt. Maar kinderen zeggen zoveel… Als de feestgangers verstoppertje gaan spelen, mogen ze van Jeroens moeder overal komen. Als ze zich maar niet zo moeilijk verstoppen als dat jongetje van vorig jaar. Bas heette hij. Die hebben ze nooit meer teruggevonden.

Juf Sanne zegt:

GEWELDIG! Ik vond ‘m echt goed. De tekenstijl van Jan Jutte past perfect bij de sfeer van het verhaal. Het is echt een superspannend boek met een bijzonder leuke clou. Ik ga niks verklappen, dat zou zonde zijn. Kijk, lees, huiver en geniet zelf maar. Zeker een aanrader voor de Kinderboekenweek.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2017/08/waar-was-bas-bette-westra-jan-jutte/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.