aug 18 2017

Tellen met de krijtjes – Drew Daywalt & Oliver Jeffers

Tellen met de krijtjes Book Cover Tellen met de krijtjes

de Fontein

Het verhaal:

Kartonboek Tellen met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de bestseller De krijtjes staken!, dat bekroond werd met een Zilveren Griffel. Kleurrijk vertaald door Koos Meinderts en ideaal voor peuterhandjes. Teun is zijn krijtjes kwijt! Kun jij hem helpen zoeken? Door mee te tellen ontdekken peuters of Teun alle krijtjes terugvindt.

Juf Sanne zegt:

De allerkleinsten kunnen nu ook genieten van ‘De krijtjes’. Dit kartonnen telboekje is vooral leuk wanneer je de prentenboeken kent. Maak het doosje van Teun weer compleet en zoek alle krijtjes in het boekje bij elkaar. Er is ook een versie met kleuren die logischerwijs Kleuren met de krijtjes heet.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2017/08/tellen-met-de-krijtjes-drew-daywalt-oliver-jeffers/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.