«

»

jun 29

Een origineel cadeau voor juffen of meesters (advertorial)

Het einde van het schooljaar nadert en de inzamelingsacties zijn weer begonnen, want natuurlijk wil iedereen de meester of juf verrassen met een leuk afscheidscadeau. Het is dan altijd wel de vraag: welk cadeau zou de meester of juf waarderen?  In dit blog geven we je een aantal suggesties.

Een verjaardagskalender

Op Webprint.nl kun je heel eenvoudig een verjaardagskalender laten maken. Neem foto’s van de kinderen die in een bepaalde maand jarig zijn, of gebruik foto’s die in de betreffende maand van het voorgaande jaar zijn gemaakt. Een geweldig aandenken aan een leuk jaar! Je kunt kiezen uit een bureaukalender, een kalenderblok of een wandkalender in kleine of luxe uitgave. De kosten zijn tussen de €9,95 en €24,95 afhankelijk van het soort kalender en dus heel betaalbaar wanneer elk kind een bijdrage levert.

Een gepersonaliseerde agenda

Sowieso een onmisbare tool voor leerkrachten is een agenda. Deze is zo makkelijk gepersonaliseerd te laten maken bij Webprint. Je selecteert meerdere foto’s en verspreid deze over de agenda. En wat ook zeer handig is, wanneer je te maken hebt met twee leerkrachten die één groep bemannen, bestel je gewoon twee exemplaren zonder extra werk.

Een mok
Koffie meester? Of liever thee? Veel leerkrachten drinken liters op een dag en vaak hebben leerkrachten graag een eigen mok. Plaats een klassenfoto, een leuke quote of tekst en de leerkracht heeft een cadeau waarvan hij of zij dagelijks kan genieten.\

Een muismat

De volgende tip is een muismat met daarop wederom een foto, leuke quote of gewoon simpelweg: BEDANKT!

We hopen dat je met deze suggesties iets kunt. De leerkracht zal zo’n attent gebaar zeker waarderen. Mocht je nog meer inspiratie willen opdoen. Kijk dan even op de site van Webprint.
Ze hebben overigens ook leuke materialen voor kinderen, bijvoorbeeld: stickers, broodtrommels, rugzakken, etuis, etiketten en meer. Goed om te onthouden wanneer de kinderen weer naar school gaan.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2017/06/een-origineel-cadeau-voor-juffen-of-meesters-advertorial/