nov 12 2016

Het boek van Hamlet – Hrefna Bragadottir

Boek van Hamlet, het Book Cover Boek van Hamlet, het

Clavis

Het verhaal:

Hamlet is gek op boeken. Hij droomt zelfs van een eigen boek. Als hij auditie mag doen om in een verhaal te komen, laat hij trots al zijn talenten zien. Zou de jury onder de indruk zijn? Een warm en vrolijk verhaal, over jezelf zijn en doorzetten.  Voor boekenwurmen vanaf 4 jaar.

Team juf Sanne zegt:

Mooi verhaal over boeken, doorzetten, erbij willen horen en toch jezelf zijn. Duidelijke platen en een goed gebruik van (ook lastige) woorden. Hamlet is dol op boeken en krijgt de kans om een boekauditie te doen voor zijn eigen boek, een droom die uitkomt! Maar Hamlet is niet de enige, er zijn veel meer dieren die auditie gaan doen. Hamlet straalt van zelfvertrouwen maar de jury is niet enthousiast over zijn veelzijdige optreden. De andere dieren geven hem tips, maar Hamlet is niet eng, moedig, teder of schattig. Hamlet wil gewoon zichzelf zijn en verlaat het theater ontmoedigd. Bij de uitgang staat uil met een grote verrassing … die een oplettende lezer al lang had gezien.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2016/11/het-boek-van-hamlet-hrefna-bragadottir/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.