«

»

jul 03

Boekenvlog 4: op bezoek bij uitgeverij Lemniscaat

Bekijk mijn boekenvlog! Deze keer was ik te gast bij Uitgeverij Lemniscaat en bespreek ik, samen met Anke Roelen, hun allernieuwste titels.

Laat mij weten welk boek jou het meest interessant lijkt, en wellicht win jij deze titel. Mail naar juf Sanne en zet even de start- en eindtijd van het boekmoment uit het vlog erbij. Vergeet niet je adres te vermelden.

 

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2016/07/boekenvlog-4-op-bezoek-bij-uitgeverij-lemniscaat/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>