nov 11 2015

De Poepfabriek – Marianne Busser & Ron Schröder met tekeningen ven ivan en ilia

Poepfabriek, de Book Cover Poepfabriek, de

Moon

Het verhaal:
Wat is een welterusten-beertje en waarom vergeet de eekhoorn zo veel? En doet het geen pijn, om een vallende giraffebaby te zijn? Marianne Busser en Ron Schröder lieten zich voor dit sprankelende boek door de dierenwereld inspireren. Die af en toe best raar is, maar toch écht waar!

Juf Sanne zegt:

Deze vrolijke versjes over bijzondere dieren zijn niet alleen bijzonder geestig, maar ook nog eens uiterst leerzaam!. Zo leren we over de eetgewoontes van een olifant én de hoeveelheid poep deze elke dag achterlaat. Over een koala die graag slaapt, over muizen met grote families, de vergeetachtige eekhoorn,  de geboorte van schildpadjes, de buidel van mama kangoeroe, de smerige gewoonte van een kameel, en de val van een giraf. En al deze grappige weetjes zijn op rijm, zo leuk. Een uiterst handzaam boekje met mooie, aansprekende illustraties van duo ivan en ilia. Ik ben fan.

In de nieuwsbrief van Marianne en Ron las ik dat er ook een lied bij het boekje is geschreven, gezongen door de kinderen van de Telekids Musicalschool. Beluister hier het lied:

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2015/11/de-poepfabriek-marianne-busser-ron-schroder-met-tekeningen-ven-ivan-en-ilia/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.