«

»

sep 27

Thema emoties

Omgaan met emoties, voor jonge kinderen kan dit een enorme opgave zijn. Om goed om te kunnen gaan met emoties moet je deze eerst kunnen herkennen en dat is voor jonge kinderen lastig. Het is zeer belangrijk om er bewust aandacht aan te besteden want leren omgaan met emoties is van groot belang voor het welbevinden van een kind. Ouders en leerkrachten hebben een belangrijke rol om kinderen hier in bij te staan. Voor het thema ‘emoties‘ staan enkele downloads en activiteiten online om je op weg te helpen:

emotiekaarten02

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2015/09/thema-emoties/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>