«

»

sep 23

Meet VSO: informatie over werken in Afrika of Azië

Ben je benieuwd hoe je met jouw kennis kunt meewerken aan een betere wereld? En wil je tijdelijk leven in Afrika of Azië? Internationale ontwikkelingsorganisatie VSO heeft zo’n 400 vacatures per jaar en is op dit moment specifiek op zoek naar Leerkrachten basisonderwijs onderbouw. Er zijn banen in onder andere Ethiopië, Rwanda en Papoea-Nieuw-Guinea.

VSO werkt door duurzame kennisuitwisseling aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in ontwikkelingslanden zenden zij deskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen.

Een paar keer per jaar is er een Meet VSO. Tijdens deze informatiemiddag kun je presentaties bijwonen over werken in Afrika en Azië, ontdek je de mogelijkheden binnen het onderwijs en andere vakgebieden en hoor je alles over de sollicitatieprocedure van VSO. Daarnaast vertellen uitgezonden deskundigen over hun persoonlijke ervaringen en uitdagingen. Ook is er gelegenheid voor specifieke vragen, bijvoorbeeld over praktische en financiële zaken.

Wil je weten wat VSO jou te bieden heeft? Kom dan naar Meet VSO op zaterdag 3 oktober 2015 in Utrecht. Meer informatie en vacatures vind je op http://www.vso.nl. Hier kun je je ook aanmelden. Na opgave ontvang je een bevestiging van inschrijving en routebeschrijving. Voor meer details kun je ook contact opnemen met VSO Recruiter Hans Voerman, h.voerman@vso.nl of 030-2349012.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2015/09/meet-vso-informatie-over-werken-in-afrika-of-azie/