«

»

jun 07

Kriebelbeestjes – Petr Horácek

Kriebelbeestjes Book Cover Kriebelbeestjes

Lemniscaat

Het verhaal:

Ontdek door te kijken en te voelen de kleine kriebelbeestjes in de tuin. Een stevig kartonboekje met een kleurige verrassing achterin!

Team Juf Sanne zegt:

Mooi uitgevoerd stevig kartonboekje in vrolijke kleuren en vriendelijk kijkende beestje met doorkijkjes naar de volgende bladzijde. Spannend voor kleinere kinderen, wat komt er tevoorschijn? Kan ik het al zien of raden? De tekst bestaat uit vragen: Zie je…? En de verrassing achterin zal de kinderen duidelijk boeien! Goed te gebruiken bij jonge kinderen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2015/06/kriebelbeestjes-petr-horacek/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>