«

»

jan 25

Circusdieren – Ruth Wielockx

Circusdieren Book Cover Circusdieren

Clavis

Het verhaal:
Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen!

Team Juf Sanne zegt:
Deze serie bestaat uit vier boeken: circus sterren (vormen), circus dieren (tegenstellingen), circus treinen (tellen) en circus kunstjes (plaatsbepalingen). Sterren en dieren heb ik mogen bekijken en deze vierkante, kleurrijke kartonboeken verrassen mij door hun complete inhoud. De serie visualiseert verschillende begrippen en is daardoor zowel los als een aansluitend geheel goed te gebruiken binnen het onderwijs. De dieren komen in de boeken terug, een mooie herhaling en een herkenningspunt voor jonge kinderen. De letters passen perfect in het thema circus, de begrippen zijn dikgedrukt. Ik krijg door deze boeken zin om met dit thema aan de slag te gaan!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2015/01/circusdieren-ruth-wielockx/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>