okt 05 2014

Ssst! We hebben een plan – Chris Haughton

Ssst! We hebben een plan Book Cover Ssst! We hebben een plan

Gottmer

De inhoud:

Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje – dat liever van de aanblik van de vogel geniet – mag dat plan niet in de war schoppen. Hem wordt telkens met een gedecideerd ‘Ssst! We hebben een plan’ de mond gesnoerd. Maar hij heeft eigenlijk een veel beter plan…

Juf Sanne zegt:

De auteur van ‘Stoute hond’ en ‘Mama kwijt’ komt met een splinternieuwe en eveneens grappige titel. Ssst! We hebben een plan! heeft dezelfde spanning en opbouw als de andere boeken. De humor ontgaat geen kind en met weinig woorden vertelt Chris Haughton weer een meesterlijk verhaal.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/10/ssst-we-hebben-een-plan-chris-haughton/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.