okt 05 2014

Saar en het trouwfeest – Pauline Oud

Saar en het trouwfeest Book Cover Saar en het trouwfeest

Clavis

Het verhaal:

Vandaag is het een bijzondere dag. Tante Olivia gaat trouwen! Met Wim.Voor Saar en haar vriendje Kas is dat extra spannend. Zij mogen bruidsjonkers zijn!
Een vertederend en vrolijk prentenboek over een trouwfeest en wat daar allemaal bij komt kijken. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Juf Sanne zegt:

Lief boek waarbij het hele trouwritueel in zeer begrijpelijk wordt beschreven. Er zijn niet veel boeken over trouwen dus dit is een zeer welkome titels, zeker met de schattige tekeningen van Pauline Oud. Ook zij maakt gebruik van de binnenkant van de kaft. Ze stelt een aantal vragen n.a.v. het verhaal. Heel handig voor ouders om zo nog even verder te praten over het verhaal. Aan de andere zijde van het boek wordt de laatste bladzijde gebruikt voor een knutselsuggestie voor het maken van een hoge hoed en bruidssluier. Zo kunnen kinderen geheel in stijl een bruiloft naspelen. Iets wat Kas en Saar natuurlijk ook doen.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/10/saar-en-het-trouwfeest-pauline-oud/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.